Gevel&Huis

Gevelbekleding Assen

Vindt u het uiterlijk van uw woning in Assen wat verouderd? Dat is niet zo vreemd, iedereen heeft oude gespleten en gebarsten gevel wel eens gezien. Met de juiste gevelbekleding kunt u uw woning echter zo aankleden dat deze uniek wordt. Met prachtige, duurzame kunststof delen kunt u bijvoorbeeld een houtachtig uiterlijk creëren dat volledig anders is dan van uw buurtbewoners.

Goede materialen

De kunststof producten die wij gebruiken als gevelbekleding voor uw woning in Assen zijn van uitstekende kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Wij willen dat de gevelbekleding een leven lang meegaat, de kwaliteit van de panelen is zo, dat u er maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Ze blijven er altijd erg goed uitzien, wat betekent dat u altijd met ene glimlach naar uw huis zult kijken.

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning in Assen? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor het contactformulier insturen of bel 050 – 50 200 06.